tiistai 7. syyskuuta 2010

Jalkapalloa ja vaipan vaihtoa

Vaikka perjantain jälkeen oli tunne, että jalkapallo ei kiinnosta, kuitenkin vaimo "pakotti" seuraamaan tän illan matsia (EM-karsinta Hollanti-Suomi). Ehkä olisi ollut parempi, kun olisi unohtanut koko pelin, koska tappiolla Suomi jo 2-0. Tämä tällä erää jalkapallosta ja urheilusta tällä erää, ehkä sitä tulee joskus taas kirjoitelua muustakin urheilusta, koska sen verran urheiluhullu olen.

Tyttö meinas eilen hiukan aiheuttaa harmaita hiuksia, kun vatsa hiukan löysällä ja vaipan vaihdossa rimpuili, niin sitä oli matto, tyttö ja isä, no voi vain arvata missä, kaiken lisäksi hajukaan ei kovin miellyttävä. Tytöllä oli hauskaa kun rimpuili karkuun, isällä sitä vastoin oli vähemmän hauskaa. Muutoinkin tuntunut tytöllä olevan hauskaa viimepäivinä, naurattanut on kovasti.

Tuli maanantaina tehtyä kalakeitto seitifileista, sekaan pussi keittojuureksia, sipulia, kasvisliemikuutio, vettä, makarooneja ja lopuksi kermaa sekaan. Pitkään hiljaisella keittelin ja kaikille tuntui maistuvan, ei ollut liian mausteista ja kalan maku tuli esiin. Aika useasti tulee tehtyä jonkin sortin keitto, on nopea ja helppo tehdä ja lapselle ainakin kelpaa. Aikaisemmin tuli tehtyä hiukan mausteisempia ja erikoisempia ruokia, kun lapsi ei vielä syönyt samaa. Toki väliin nytkin tehdään erikoisempia ja hyvin nekin näyttää tytölle kelpaavan. Kaiken syö mitä tyrkyttää.

Takaisin jalkapalloon, koska tätä kirjoittaessa Suomikin sai maalihanat auki ja tiedä vaikka yltyisivät maali iloitteluun. Jalkapalloa vähemmän seuraaville, Hollanti oli MM-finaalissa tänä kesänä ja Suomi ei arvokisoissa ole pelannut koskaan ja ei pelaa ainakaan neljään vuoteen, koska nyt alkaneet karsinnat taidettiin sössiä eka peliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti