perjantai 18. helmikuuta 2011

Auto kovilla

Pakkasta reilut kolmekymmentä astetta, joten olosuhteiden vankina ollaan sisällä ainakin aamupäivä. Iltapäivisin onneksi aurinko lämmittänyt ja hiukan tarennut ulkonakin pyörähtää tytön kanssa. Nyt meinaa kyllä tytöllä hiukan taas tukkoinen nenä olla, tietää siis tiheämmin kiukutteluja, kun väsähtää nopeasti.

Auto ollut hiukan kovilla pakkasten takia, diesel kun alkaa jäätämään näillä keleillä. Nyt pitäisi kyllä olla arktista dieseliä tankissa, mutta kovilla se silti on näillä keleillä ja hirveesti ei ylimääräistä tee mieli ajella. Akkukin kun ylittänyt viiden vuoden iän, alkaa kylmä käynnistykset vaikeutuun. Kerran jouduttu turvautuun kaapeli käynnistykseen ja samalla tullut todettua, että akun vaihtokin nykyautoissa vaatii ylimääräistä. Ennen sen kuin irroitti akun kaapelit, mutta nyt pitää kaiken maailman suojia irroitella, että näkee akun.


Toivotaan nyt että alkaa ilmat taas lämpiään, kun hiihtoloma kausikin alkamassa. Pitäähän se hiihtämään lasten ja hiukan vanhempienkin päästä, kun kerran hiihtoloma on. Meillä (vaimolla) tosin vasta parin viikon päästä talviloma, joten eiköhän silloin jo lämpimpää ole, kunhan vielä aurinko silloinkin muistaisi paistaa. Muutoin ei vielä ole tarkemmin tullut mietittyä mihin suuntaan lähtään, ehkä jotain maakunta matkailua pitää harrastaa.


1 kommentti:

  1. Kiva lukea välillä miestenkin blogeja. Naisten blogit on niin erityyppisiä. Pistän sinut listalleni, itse vasta aloittelen.

    VastaaPoista