tiistai 15. helmikuuta 2011

Nokian kriisi

Pakkaskelit tuntuvat jatkuvan vielä jonnin aikaa, mikäli säätieteilijöihin on uskominen. Kovin pitkään ei siis viitsi tytön kanssa ulkona päivisin olla, mutta pienen hetken kuitenkin. Tahtoo olla hiukan kankeaa hänellä liikkuminen, kun vaatteita pitää pukea monta kerrosta. Kesällä monin verroin helpomaa ulos lähtökin, sen kuin avaa oven antaa tytön juosta ja itse tieten perään juoksemaan.

Nyt tyttö jo nukkumassa ja kerran vaimo töissä on aikaa taas hiukan surffailuun ja lueskeleen mitä maailmalla tapahtuu. Ikävät uutiset näyttää hallitsevan taas tällä erää otiskoita, kuten nytkin suomalais sotilaan kuolema Afganistanissa, josta osanotto lähiomaisille. Nokia on myös hallinnut muutaman päivän uutisia ja mielenkiinnolla on tullut itsekkin lueskeltua kuinka Nokian käy, osin siksi että myös tuttava piiriä tullenee koskettamaan irtisanomiset Symbianin alasajon takia. Toisaalta en ymmärrä, miksi piti valita yksi ainoa käyttis ja sekin ottaa muualta. Nyt esim. meegosta on kiinnostunut ZTE (kiinalainen puhelinvalmistaja), joten ajatusleikkinä voisi olla että heillä meego puhelin joka hitti ja Nokian windows puhelimet ei kiinnosta ketään.

Jätetään Nokia rauhaan ja annetaan heille mahdollisuus vielä onnistua vaikka amerikkalaisena yrityksenä. Itse alan kaivelemaan pakastetta, josko löytyisi jotain iltapalaa vaimolle kunhan töistä tulee, ainakin tonnikala pasteijoita näytti olevan, niitä vaikka lämpimän kaakaon kanssa voisi mutustella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti