maanantai 18. lokakuuta 2010

Arkeen paluu

Arkeen taas palattu, lumet melkein taas kadonneet ja syksyisen harmaata ulkona.
Tuli kuitenkin sen verran lunta, että katolle jäi hetkeksi ja eilen tippuilivat sieltä, jotta koiralla ei olisi kivaa. Pelkää nimittäin katolta putoavaa lunta tai enemminkin ääntä joka siitä syntyy, kun maahan mäjähtää. Silloin turha yrittää saada ulos yksin, joten mukaan on mentävä jos hätä on.

Vaimo tosiaan töissä ja tytön kanssa taas yritetään selvitä eteenpäin. Toistaiseksi leikki on sujunut häneltä ilman kitinöitä. Puuronkin sai syödyksi ihan itse, samalla sain aamu askareet hoideltua keittiön suunnalla. Kaiken sai lautaselta pois ja suurimman osan suuhun, mitä nyt vaatteet joutui syönnin jälkeen vaihtaan ja kasvot pesemään. Tulipahan täytettä pyykkikoneeseen, joka nyt sitten hyrrää.

Tosiaan viikonloppu takana ja suurimmaksi osaksi kotosalla oltiin, vaimon toipuessa flunssasta, joka taisi meillä kummallakin mennä ohi pienellä kuumeilulla ja tyttökin pahemmalta flunssalta välttynyt, mitä nyt väliin aina on "räkä poskella", mutta se kait kuuluu asiaan.

Tässä kun kirjoittelen tyttö tuossa vieressä housuja yrittää saada jalkaan ja toisen lahkeen saikin, joten kohtahan hän pukee jo itse. Kengiä on myös kovasti yrittänyt saada jalkaan, väliin jopa kahdet kengät samaan jalkaan. Pitänee laskeutua itsekkin lattialle hetkeksi leikkimään tytön kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti