keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Painesäiliön ilmaus

Päivä alkaa olemaan taas puolessa, joten päiväunien aika tytöllä. Vielä laulelee CD:n mukana ja jopa sanojakin lauluihin tapailee, kuten "aa aa heikki" tai ainakin "aa aa". Aamupäivän taas jaksoi hyvin leikkiä ja kun pylly oli pestävä, käytiin ihan kokonaan pesussa. Muutoin tykkää veden kanssa läträillä, mutta päätä suihkuttaessa meinaa paniikki iskeä, kun vesi meinaa silmiin mennä. Nyt siis puhtaana ja maha täynnä pitäisi olla kiva kelliä.

Tytön siis kohta nukkuessa, on itsellä aikaa miettiä ruoka. Pakasteesta löytyi verilättyjä, joille perunat kaveriksi sekä valkokastike, jonka sekaan keitettyjä kanamunia voisi laittaa. Porkkanaraastetta jäi eiliseltä, jolloin oli muutoin porosäilykkeestä tehty kastike tai en tiedä oliko se kastike kun liemi puuttui, mutta hyvää oli juustoisen pastan kanssa.

Pitänee hakea kompura sisälle lämpiämään, jotta voi lisätä hiukan ilmaa painesäiliöön. Tosin ehkä ensin pitää tyhjentää painesäiliö vedestä ja sen jälkeen ilmanpaine kohdilleen, kun mikäli vettä täynnä ei ilmaakaan lisää mahdu. Vastapaine tulisi tarkistaa aina silloin tällöin (joissain ohjeissa 8kk välein), mutta yleensä sen tekee kun huomaa, että nyt pumppu taitaa käydä tiheämmin.

Nyt näyttää siltä että parempi välttää puiden alle menemistä, kun alkanut tuuleen ja tiputteleen lunta puista. Voi olla kylmä suihku tiedossa lumisen puun alla seisoessa.


1 kommentti:

  1. Mites vanha tuo teidän tyttö on? Meidänkin tyttö kovasti laulelee.

    VastaaPoista