perjantai 25. helmikuuta 2011

Kalapuikot

Pakkaset pikku hiljaa väistymässä ja aurinkokin tällä hetkellä jossain pilvien takana. Nyt siis ulkonakin oleminen kivempaa, tosin luntahan se tieten sataa ja tiedossa taas lumitöitä. Toain maaliskuu jo kohta käsilla, joten keväthän se alkaa oleen käsillä ja lumet pikku hiljaa alkaa painumaan. Tiedossa loskaisia kelejä ja houkuttelevia rapakoita tytölle. Tytön ikää kysyttiin ja hän on tällä hetkellä 1v7kk vanha.

Tytön nukkuessa ja vaimon ollessa vaihteeksi perjantainkin töissä pitänee kohta alkaa ruuan laittoon, joka tänään valmiiksi marinoiduista kanasuikaleista kastike. Eilen oli kalapuikkojen vuoro ja tällä erää näin jopa hiukan vaivaa niiden eteen. Netistä hiukan apua ja kalapuikot ensin normaalisti uuniin kypsymään. Sillä aikaa puolilitraa vettä kattilaan ja sekaan liemikuutio, n. desi vehnäjauhoja ja ne keittelin sakeaksi. Tämän jälkeen sekään keittojuureksia, jonnin verran juustoa ja jotain mausteita. Tämä seos sitten kalapuikkojen päälle ja uuniin reiluksi vartiksi. Lisäksi keittelin soijallä maustetussa vedessä riisit kaveriksi. Syötävää tuli, joten on se hyvä että netti auttaa jos mielikuvitus loppuu itseltä kesken ruoanlaitossa (aika usein), tosin hiukan sieltä löytyviä ohjeita käytän soveltaen.

Nyt olisi näköjään mahdollisuus hankkia ruoanlaitolla lisätulojakin, alkamalla edustamaan AMC tuotteita eli laadukkaita kattiloita ja muita myymällä/edustamalla. Pitänee laittaa yhteydenotto pyyntö ja kysyä lisätietoja, että sitooko ja kuinka paljon oikeasti pitää tehdä töitä tuon eteen. Tyttö kun kuitenkin määrittelee sen mitä itse kerkiän ja pystyn tekemään toistaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti