lauantai 25. syyskuuta 2010

Leppoista oloa

Sateinen on ollut viikonloppu tähän asti, joten ulkona ei hirveesti ole viihdytty. Pellon sentään aamutuimaan tänään jyrsimellä kääntelin, jotta on taas ensi vuonna kasvimaata mihin rehuja kylvää. Osa alueesta tarkoitus nurmikoksi laittaa, joten ilmojen kuivuessa tasoittelua tiedossa. Tuskin tänään muutoin olisi hommaa tullut tehtyä, mutta oli vanhemmat käymässä ja toivat mukanaan jyrsimen.

Muutoin viikonloppua on vietelty sisällä puuhastellen. Eilen tehtiin porkkanalaatikkoa jonnin verran, että on jouluna mistä syödä, voi sitä syödä muulloinkin kuten esim. tänään. Hyvä lisuke liha ruuille, kun ei aina jaksa pastaa ja pelkkää riisiä syödä.

Tyttö ollut hieman huonolla tuulella viime päivät, välillä on hetkiä jolloin menee jonkin aikaa kiukuttelematta, mutta suurimman osan ajasta kitisee. Nyt nukkuu sekä tyttö, että vaimo joten aikaa kirjoitella ja viettää rauhallista lauantai iltaa. Väliin ihan hyvä ettei tarvi tehdä mitään ja on aikaa vain olla. Voi seurailla jääkiekkoa, tosin kausi lähtenyt hieman molli voittoisesti käyntiin Kärpiltä, joten saapa nähdä jaksaako sitä koko kaudeksi edes innostua. Onneksi ei kuitenkaan maailma kaadu, vaikka ottelut menneet tähän asti miten sattuu. Jäänpä jatkaa leppoisan lauantai illan viettoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti