tiistai 8. helmikuuta 2011

Nukahtamis vaikeuksia

Kylläpä oli taas vaikea alkaa nukkumaan tytöllä päiväunia. Osa syy kait oli myös koiralla joka eteisessä hiukan äänekkäämmin liikkui juuri kun tyttö oli nukahtanut, johon sitten heräsi. Sen jälkeen unen saaminen sitten kesti ja sängystä peitot, tyynyt ja muut mitkä irti lähti löytyi lattialta, kun menin katsomaan. Tavarat takaisin sänkyyn ja parin minuutin huuto, jonka jälkeen nukahti viimein.

Nyt onkin vuorossa odottelua, että vaimo töistä kotiin palaa. Ruokaahan se pitää kohta alkaa laittamaan, tosin pakasteesta löytyi valmiina kanapihvit ja riisiä. Eli ne vain jollain tavalla lämpimäksi, ehkä hiukan voisi porkkanoita raastaa lisäksi. Sunnuntain ruoka oli kuulemma onnistunut, eli röstiperunat, liha ja kermakastike. Tiedä sitten kehuiko vaimo mielistelläkseen, mutta oli tuo omasta mielestäkin hyvää.

Taas tulee lunta lisää, joten ei tarvi miettiä mitä ulkona tekisi. Milloin ei tule lunta onkin sitten sen verran kylmä, että ulkona oleminen ei enää mukavaa. Tosin ei siellä kylmä tule, jos esim. lapioi tunnin lunta vaikka katolta, kyllä siinä ihan kivan hien sai päälle taas viime lauantainakin. Saa nähdä onko taas tulevana lauantaina jostain katolta pudoteltava lumia.

1 kommentti:

  1. tuossa lumessa on kyllä ollut omalta osaltani myös vaikeuksia... kinokset sen kun kasvavat mutta toisaalta on tuossa lumessa myös hyvät puolensa :)

    VastaaPoista