torstai 3. helmikuuta 2011

Valot vilkkuu

Tyttö kylvetettynä ja iltapuuron syöneenä sängyssä unilauluja laulee, joten hetki aikaa surffailla ennen vaimon saapumista töistä. Iltapalakin kun jääkaapissa odottaa, joten sitäkään ei tarvi miettiä ja valmistaa. Huomenna onkin sitten perjantai, joten viikonloppu taas käsillä ja aamu ainakin näyttää alkavan taas lumitöillä, sen verran lunta tuiskuttaa.

Toivottavasti sähköt ei katkea, kun niitäkin näyttää pätkivän väliin. Uunissa onneksi tuli, joten kylmä ei heti tule, mutta taskulampuille ja kynttilöille tulee taas käyttöä. Puhelin on onneksi juuri ladattu ja muutoinkin kun nyt valoja vilkuttanut hetken kerennyt valmistautuun asiaan. Niin kauanhan sähkökatkoihin on varauduttava, kun ilmassa johdot kulkee, aina jossain on joku puu joka voi linjoille kaatua. Ehkä saadaan jossain vaiheessa maakaapelilla sähköt, kun alkavat valokuitua jossain vaiheessa vetämään, niin samalla voisivat sähkökaapelin laittaa maanalle.

Nyt kuitenkin pitää nauttia siitä että on sähköt ja jatkaa netissä surffailua. Hiukan tässä vilkuillut, mihin sitä voisi kuukauden kuluttua lähtä, kun vaimolla talviloma. Hiihtämään se on tieten mentävä johonkin muuallekin, kuin lähipelloille, tosin edullisinta olisi pysyä kotona ja käydä ulkoilemassa täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti