keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Ei ehkä paras päivä

Tulipa tänään taas koettua näitä koti-isän varjopuolia, kun tytöllä vatsa löysällä. Vaimo joka töissä meinasi, että söi aamupäivällä jotain epämääräistä. Joka tapauksessa oli nukkumassa ja kovin pitkään ei nukkunut, johtuen ilmeisesti vatsakivuista. Kuitenkaan mitään itkua ei kuulunut, vaan leikkiä joten ei ollut kiire hakemaan pois sängystä.

Ei enempää tuosta tai no annetaan jokaisen kuvitella tilanne, kun vaippa ei ollut täysin pitänyt. Pesuun meni tytön lisäksi nalle ja petivaatteet, onneksi oli istunut tyynyn päällä, joten patjaa ei tarvinut alkaa hinkkaan. Nyt pyykkikone laulaa yhdessä tytön kanssa ja ihan hyvällä päällä muutoinkin tyttö tai eihän toi ollut tapahtuneestakaan pahoillaan.

Ulkona meinaa taas sataa vettä ja tällä hetkellä sen verran kovasti, että hetki pitää odottaa postin hakuun lähtöä. Pieni sade ei haittaa kerran on sadevaatteet keksitty, mutta eihän siellä tieten kovin kivaa sateella ole muutoin olla, jos ei ole pakko. Jotain sellaista on taas keksittävä, joka tyttöäkin kiinnostaa ettei kokoajan kiukutelle tyhjästä, voi josssain vaiheessa väsy tulla ja kiukuttelu herkässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti