tiistai 18. lokakuuta 2011

Kirpparilla

Viikonloppu takana ja hyvän matkaa uutta viikkoakin menty. Vaimo vielä hetken töissä tai on kait jo kotimatkalla tätä kirjoittaessa. Tyttö luultavasti nukkuu päiväunia, koska hyvin meni sänkyyn, mutta kovin nopeasti ei nukahtanut, vaan enemmän ja vähemmän ääntä kuulunut sängystä. Hetken kuitenkin kerkesin töitäkin tekemään, joita parin projektin vuoksi ihan kiitettävästi.

Aamupäivä meni vaihtelevasti, kuten eilenkin. Tyttö leikkii hetken yksin ja sitten onkin vuorossa "päällä" hyppiminen. Ei oikein aina ymmärrä, kun kieltää hyppimistä liian kovaa ettei vahinkoita itseä ja toista. Vaipaton elämä taas tänään tuottanut hiukan ylimääräistä ja pari kertaa on vaatteet täytynyt vaihtaa ja pesulla käydä, myös siivoilua hiukan aiheutti.

Viikonloppuna käytiin siis kyläilemässä ja sukuloimassa. Samalla reissulla vaimo taas kävi säästämässä kirpparilla veljeni vaimon kanssa. Me sitten veljen ja tytön kanssa käytiin hipelöimässä puhelimia. Tyttö tahtoo olla liian nopea liikkeinen ahtailla kirpputorin käytävillä, nytkin lopuksi tultiin sinne ja ostoskärryillä vauhdilla mentiin pöytiä läpi. Näyttihän tuolta vaatteita taas löytyvän ja sillä hinnalla jolla korillisen osti, uuteena ei saisi kuin takin hihan eli säästöä tuli.

Nyt valkokastikkeen tekoon kalapuikoille ja perunoille, että on ruoka valmiina kun vaimo pihaan ajaa. Ehkä tässä kuitenki kerkeää vielä porkkanaraasteen lisukkeeksi tekeen myös..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti