keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulu on jo ovella

Vajaat pari viikkoa jouluun ja reilun viikon kun eteenpäin mennään alkaa vaimolla joululoma. Ja eiköhän sitä itsekin tule välipäivät töiden osalta hiljaiseloa mentyä, vuoden alussa kun taas edessä paperitöitä jonnin verran.

Joululahjat alkaa oleen suurin piirtein ostettu ja enää ei tytön toiveet joulupukille kerkee, ainakin niin luulen. Enää ei tarvi kuin kinkku ostaa ja paistaa tai ehkä jotain muutakin ruokaa vielä on ostettava ja leivottava hänen joka paremmin sen osaa meidän taloudessa. Itse voin osallistua maistamiseen ja muuhun ruuanlaittoon.

Muutoin kait jouluun ollaan valmiita, mutta kovin ei taas jouluiselta ilma tunnu, kun plussan puolella on ja lumet sulaa. Toivottavasti ei ihan kaikki lumet katoa, vaan on valkoinen joulu. Pari päivää sitten reilu parikymmentä astetta pakkasta ja nyt plussalla, joten melkoisesti lämpötila sahaa. Aika liukkaat on tiet ja pihakin tällä hetkellä.

Nyt tytön kanssa nukkumaan tai siis tyttöä sänkyyn patistamaan ja itse pitää myös omalle sängylle mennä odotteleen tytön nukahtamista. Toisinaan saa parikin tuntia odotella, kun sängyssään puuhastelee ja lukee tyttö iltaisin. Ehkä nyt kuitenkin nukahtaa ennen äidin töistä tuloa, kun väliin käy ikkunasta sitäkin tarkistamassa, että joko tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti