keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Joulua kohden

Nyt sytytämme kynttilän... eli tulevana sunnuntaina on siis jo ensimmäinen adventtisunnuntai ja kovin kauaa siitä ei mene kun joulu. Jouluvaloja on jo ripustettu eripuolille taloa, hieman piristämään pimeää aikaa ja ulkonakin on kuusessa valot linnuille.



Lunta ollut vajaan viikon hieman valaisemassa, tosin nyt sataa vettä joten saa nähdä katoaako lumet. Eilen tuli väliin aika sakeasti lunta, kun tytön kanssa eilen illalla käytiin katselemassa mitä kaupungilla näkyy ja sieltä sitten vaimoa töistä hakemaan. Hieman hellitti lumen tulo, kun kotiin ajeltiin.

Joululahjojakin on jo ainakin katseltu ja vaimolle jotain vaimolle jo ostinkin netistä. Tulee varmaan vielä lisääkin verkkokaupoista tilattua, niin voi suoraan paketit kantaa tytöltä piiloon, vielä kun on kova usko joulupukkiin ja siihen että lahjoja tuo hänelle ja myös meille vanhemmille.

Nyt tosiaan vaimo illan töissä ja kun pimeä tulee aikaisin, kerennyt tyttö tänäänkin kysyyn milloin nukkumaan. Nyt laittaa omassa keittiössään "ruokaa" minulle ja huutelee syömään, joten ei kait tässä auta muu kuin alkaa ilmaa kauhomaan. Sen jälkeen onkin kahvin vuoro ja vois vaikka porkkanoita ajankuluksi kuoria ja keitellä, jos vaikka niistä tulisi jollain tavalla porkkanalaatikkoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti