torstai 14. marraskuuta 2013

Marraskuu puolessa.

Marraskuu kohta jo puolessa ja joulu melkein ovella, ainakin joulun avaukset monissa kaupoissa ja muuallakin tulevan viikonlopun aikana näyttää olevan. On sitä tieten itsekkin joulunavaus suoritettu vajaat pariviikkoa sitten pikkujoulun ja kinkun syönnin merkeissä. Kohta kait se pitää itsekkin käydä jouluostoksilla, ostaen kaikki lahjat kerralla, toki voihan ne tehdä netistäkin

Kovin jouluiselta ei näytä, kun lumesta ei taas tietoakaan, on sitä pariin otteeseen ollut pienen hetken ja ainakin tyttö osannut iloita, jos itse ei märästä lumesta paljoa ole nauttinut. Nyt kuitenkin aika synkän näköistä, kun pilvinen ilma ja aurinkoa ei näy, no ei se kovin kauan jaksa paistaa jos näkyisikään tähän aikaan vuodesta.

Tytön kanssa taas kahden iltaa vietämme, kun vaimo töissä. No ei ihan kahden, kun on tytön kummien koira hoidossa tämän viikon, joten on postin haku reissulle kaveri mikäli tyttö ei halukas mukaan. Pitänee taas jättää pimeän aikaan, niin voi taskulampun kanssa lähteä tyttö valoa näyttämään.

Nopeasti on taas viikot kuluneet ja kun näyttää melkein joka viikonlopullekin ohjelmaa olevan, ei ole aika tullut pitkäksi. Töitäkin kun ihan riittämiin ollut ja saanut tehdä. No reilun kuukauden kun jaksaa, niin alkaa päivät pitenee ja on joululoman aika, kun vaimollakin välipäivät vapaata, voisi johonkin ehkä suunnatakin silloin.

Nyt kun tyttö omissa oloissaan leikkii, voi taas hetkeksi töiden pariin vielä upouttua ennen iltapäiväkahveja ja kotiaskareita, kuten pyykinpesua, uunin lämmittelyä ja oli kait tarkoitus jauhelihapihvejä tehdä jauhetusta lihasta, jota pakasteesta löytyi. Lisäksi kun postin hakee, koiran ulkoiluttaa ja tytön kanssa leikkii niin eiköhän tässä iltapäivä ja alkuilta ihan rattoisasti mene.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti