torstai 9. tammikuuta 2014

Vuosi vaihtunut

Vuosi vaihtunut ja joulun aika jäänyt jo taakse ja arkeen on tällä viikolla todella palattu. Joulun ja uudenvuoden väli oltiin kotona jotain pientä puuhastellen, kun vaimolla välipäivät vapaata. Itse hiukan vain töitä tehden, etupäässä mappeja järjestykseen laitellen. Pitäs saada tässä tammikuun aikana tilinpäätökset tehtyä.

Viikonloppuna joka loppiaisen vuoksi pidennetty käytiin Lapissa hieman suksia kokeilemassa. Tällä kertaa ilmat ei ainakaan kylmiä olleet, mutta kovin pitkään ei siellä keretty oleen. Paluumatkalla todistettiin tien liukkaus, kun edellä oleva auto lähti heitteleen ja ojaan katolleen, onneksi säikähdyksellä selvittiin me näkijät ja autossa ollut kuljettaja, joka yksin liikenteessä. Tiellä jäiset urat, joista vesisade teki vieläkin liukkaammat.

Tiistaina kotiin ja vaimo suoraan töihin ja itsekin piti aloitella työn tekoa ja nyt pari päivää jo normaalisti menty. Tyttö lukee ja leikkii tälläkin hetkellä tuossa vieressä, odotellen pientä ulkoilu hetkeä ja postin hakua. Kovin houkutteleva ilma ei ulkona ole, aika sumuinen ja pimenemään pikku hiljaa alkaa.

Saapa nähdä joko huomenna talvi tulee, ainakin kylmempää luvannut, mutta kun lunta ei kuin nimeksi ei ainakaan vielä kunnon talvelta näytä, jonka tulemista tyttökin kovasti kyselee. Jospa lunta kuitenkin tulisi sen verran, että kotonakin tyttö voi hiihdellä.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti