maanantai 3. helmikuuta 2014

Mielikuvitus

Helmikuu vaihtui ja pakkasetkin hetkeksi loppui, vielä viime viikolla reilu parikymmentä astetta oli pakkasta. Kummasti taas ulkona kuitenkin viihtyi paremmin ja ei tytölläkään ollut kiire pois, kun iltapäivällä mm. lumitöitä ulkona tehtiin.

Vaimo jälleen illan töissä, joten tytön kanssa iltoja tällä viikolla kahdestaan vietellään, tosin nyt hetken rauha, kun tyttö kerhoilemassa ja kun kyytikin tarjottiin muiden puolesta, on voinut keskittyä töihin ilman kelloon vilkuilemista.

Viime aikoina tytöllä ei ole oikein kuulemma silmät menneet kiinni iltaisin, kun nukkumaan olisi pitänyt alkaa, johtuuko rumista unista joita väliin kuulemma näkyy. Mielikuvitus kun väliin laukkaa aika vauhdikkaasti. Aku Ankkaa lukee ihan sujuvasti kuvista kertoen minullekin eli mielikuvitusta käyttäen niistäkin mitä mielenkiintoisempia tarinoita tulee. Muutoinkin leikeissä tuntuu riittävän mielikuvitusta joihin itsekin väliin joutuu mukaan.

Jonkin aikaa vielä tässä kerkee jotain tekemään, ennen tytön kotiin tuloa. Sen jälkeen tytölle iltapuurot ja iltatoimien jälkeen nukkumaan, jospa tänään uni tulisi ennen vaimon töistä tuloa. Voi lämmitellä saunan ja käydä saunassa rauhassa, kun vaimo tulee töistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti