tiistai 25. helmikuuta 2014

Joko kevät?

Helmikuu lopuillaan ja päivät jo kummasti pidenneet, joka ihan normaalia tähän aikaa vuodesta. Se että plussan puolella lämpötila ja lumet sulaa ei ihan normaalia tähän aikaan ole. Saapa nähdä millainen kevät tulee, tuleeko kesä aikaisin vai pitkä ja kylmä kevät, kun kerran talvi näin lämmin. Sikäli ei haittaa, eipähän lämmityskulut ole niin suuret tänä talvena.

Olympialaiset on saatu Venäjän maalla pidettyä ja sen suhteen arkeen palattu, toki kovin paljoahan se ei tietenkään eloa muuttanut, sen että töitä piti hiukan sen mukaan tehdä miten mielenkiintoiset lajit sattui olemaan. Tyttökin väliin leikki olympialaisia ja hiihteli pitkin lattioita, väliin pihalla ihan oikeilla suksillakin.

Ensi viikolla vissiin olisi loman tapainen vaimolla, jos ei peruta. Tarkoitus ainakin vielä olisi, että jossain pohjoisen suunnalla voisi käydä, mutta kovin tarkkoja suunnitelmia ei sen suhteen ole tehty. Voihan se olla että itse teen töitä ja kotosalla ollaan suurin osa ajasta, jossain nyt kuitenkin käydään.

Nyt kyseleen joko vaimo tulisi kahvin juontiin ja sen jälkeen voisi saunan lämmittää, toistaiseksi vielä sisäsauna, mutta ehkä ensi viikolla jos vaimon loman kunniaksi ulkosaunankin voisi jo lämmitellä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti