perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tyttö siivomassa

Tuli kevät aikaisin vai oliko kyseessä etukevät, kun nyt ilmat normalisoitumassa ja pakkastakin tiedossa.. Joka tapauksessa aurinkoisista ja lämpimistä ilmoista on saatu hetki nauttia ja lumet kadonneet suurimmaksi osaksi. Ihan ei vielä nurmikkoa kuitenkaan tarvi leikata ja kesärenkaillakaan ei kiirettä..

Aamupäivät menee töitä tehden,  tytön leikkiessä omissa oloissaan ja  kuunnellen satuja.Hieman puolustusvoimat hänen kuuntelua häiritsi, kun hävittäjät lensi sen verran matalalla ja piti ääntä, no hän lisäsi radion volumea jotta ei kuulisi niin hyvin lentokoneiden ääntä.

Tänään oli hänellä siivouspäivä ja oman huoneen lattian siivosi, kun aamulla tuntui ettei jalalle sijaa löytynyt. Sai siivottua samalla kun satuja kuunteli. aikaa tosin jonnin verran meni, mutta tyhjä oli lattia leluista. Tällä erää siivoaminen hänelle kannatti, ainakin riemua syntyi kun palkaksi sai jäätelön.

Muutama kuukausi ja kesä jälleen edessä, mutta sitä ennen hetki tavallista arkea. Viime viikolla oli vaimolla loma ja silloin myös pohjoisessa tuli käytyä retkeilemässä ja sukuloimassa. Sattui vielä aurinkoinen ilmakin, joten mikäs oli makkaraa nuotiolla paistella.

Nyt viikonlpun viettoon, tosin mitään erikoista ei tiedossa, ehkä pitää tehdä hieman töitä huomenna. Kovin kauas ei kuitenkaan ole kotoa tarkoitus lähteä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti