tiistai 8. huhtikuuta 2014

Mahataudissa

Muutaman päivän on tyttö ollut mahataudissa ja väliin tuntui ettei mikään sisällä pysy. Tänään kuitenkin alkanut toipumaan, eikä enää oksennellut, joten uskaltanut juoda enemmän ja illasta pizzaa söi, kun kerran vaimon kanssa sitä iltapalaksi, niin toki hänellekin. Aamulla oli kieltämättä hieman tytöllä veto poissa ja nestettä sai tuputtaa kokoajan.

Samalla ollut flunssakin päällä melkein jokaisella, no tänään senkin suhteen hiukan jo parempi olo jokaisella, joten jospa tässä pääsiäiseksi tervehdytään kunnolla. Pääsee kesäkeleillä liikenteeseen pääsiäisenä ja ehkä sitä johonkin suuntaan tulee lähdettyä, kun hiukan pidempi vapaa. Aika lailla työntäyteisiä olleet viime viikot, vaimo tehnyt ylitöitä ja itsekin yrittänyt saada valmista.

Kovin kauaa tässä ei enää ole ja on kesä käsillä, jolloin taas saa olla menossa mihin milloinkin, ehkä jonkinlainen lomareissukin johonkin suuntaan tulee tehtyä, tiedä jos innostuu tutustumaan naapurimaihinkin taas vaihteeksi. Ainakin pari reissua asuntovaunun kanssa tiedossa, johon pitäisi etuikkuna ilmojen lämmettyä vaihtaa, kun syksyllä sain sen rikki, katsastaakin pitää ennen kuin mihinkään lähtee, joten ei ainakaan ennen toukokuun alkua liikutella sitä.

Nyt alkaa oleen päivä ainakin tietokoneella täysi, sain jopa hetken ihan rauhassa tehdä töitäkin muiden jo nukkuessa. Tällä viikolla tytön mahataudin takia aamupäivisin ei ole pystynyt töitä tekeen, pitänyt hoitaa tyttöä ja samalla kotiaskareita tehdä
Tätähän tämä monasti on, muut menevät nukkumaan ja itse töiden kimppuun, kun tekee lapsen ja perheen ehdoilla töitä, mutta yrittäjä ei työaikoja tunne, muutoin kuin että sunnuntaisin ja yleensäkin viikonloppuisin en isommin töitä tee.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti