tiistai 28. kesäkuuta 2016

Koti isän paluu

Koti isän arki tekee ainakin hetkeksi paluun, kun kesän ajan vietän päivät lapsen kanssa kotona päivät. Vaimo päivät töissä ja tytöllä kesäloma koulusta, joten tyttö määrittelee oman työn tekemisen tahdin.

Muutaman viikon jälkeen voi sanoa, että päivät vaihtelee hyvinkin paljon. Jonain päivänä omat leikit alkavat heti herättyään ja vain syömässä väliin piipahtaa, kun taas toisina päivinä asiaa vähän väliä. On myös päiviä jolloin päivän aikana käymme yhdessä jossain.

Katsotaan tuleeko tähän blogiin montaa kertaa kirjoiteltua, kun kuitenkin tietokoneella ollessa töitä pitäisi tehdä. Olen sanonut, että olen vapaalla silloin kun tietokone ei käynnissä, lapsellekin on selvää että tietokoneella tehdään vain töitä. Aliaksessa oli lapsella selitettävänä sanana tietokone, niin kysymys oli "työkalu", itsellä työkalusta ensimmäisenä tulee mieleen vasara tai muu vastaava.

Kesälomaa ei tänä kesänä vaimolla ole, uudesta työstä johtuen ja itsellä takana yksi viikko ja edessä vielä ainakin yksi viikko, jolloin tietokonetta en avaa. Muutoin kesän aikana vain yksittäisiä "lomapäiviä", toki ihan täysipainoisesti en töitäkään voi tehdä osa-aikaisesta "koti-isän" roolista johtuen.

Jottei tytön loma siis ole pelkästään kotona yksin leikkimistä, on hän pääsemässä ainakin viikoksi sukulaisten mukaan heinäkuussa. Lisäksi ainakin viikko vietetään tytön kanssa jossain muualla kuin kotona, ehkä mummu ja pappa saa joksikin aikaa reippaan apurin marjametsään.

Tässä jotain tämän hetken kuulumisista ja katsotaan saako kesän aikana jatkoa tämä blogi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti