perjantai 25. syyskuuta 2015

Hiljaiseloa

Kuten tarkkaavaiset ovat huomanneet, tämä blogi on viettänyt hiljaiseloa ja tulee jatkossakin tekemään niin. Kuitenkin vanhat postaukset ovat edelleen luettavissa ja niitä luetaan edelleenkin säännöllisesti.

Vastahan tämänkin blogin aloitin, tytön ollessa vajaan vuoden vanha ja jäädessä kotiin hoitamaan häntä. Mutta aika on rientänyt ja tyttö aloittanut eskarin ja itse töiden parissa ollut muutaman vuoden, toki kotona sijaitsee työpaikka, kun yrittäjänä elän.

Blogi siis elää hiljaiseloa, edellisestä postauksesta reilusti yli vuosi. Mutta elämä kulkee eteenpäin, tämä blogi oli sen ajan tuotos, kun olin tytön kanssa kahden päivisin. Nyt tyttö on aamupäivät koulussa ja nauttii siitä kovin. Vanhempina teemme omaa osaamme, tehden töitä ja tytön kehitystä seuraten.

Eli elämä jatkuu meillä normaalisti, tämä blogi pyörii netin syövereissä ja tänne eksytään hakukoneiden katsottua että tuo sivu voisi vastata jotain hakua. Eriasia on se vastaako se kyseisen hakijan toiveisiin, mutta kiitos että kävit täällä ja hyvää päivän jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti