keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Juhannus vai joulu

Keski kesän pitäisi olla käsillä, mutta siltä ei todellakaan tunnu ja näytä. Täällä ei kuitenkaan ole lunta näkynyt, kuten useissa paikoissa eri puolilla Suomea. Kesä alkoi kuitenkin ihan oikein ja oli lämmintä, väliin melkein liiankin lämmintä ulkona puuhasteluun. Tänä kesänä ei mitään suurempia ole pihalla laitettavana ollut, normaalia pihan hoitoa ja halkojen tekemistä rauhalliseen tahtiin.

Nyt siis juhannus tulossa, vaikka ilmat ei välttämättä niin kesäiseltä vaikuta, mutta on sitä ennenkin juhannuksena ollut koleaa. Meillä ei tällä erää ole sen kummempia juhannus suunnitelmia, saunomista ja grillaamista kotona alunperin mietitty ja eiköhän siinä pysytä.Ehkä rosvopaistin voisi laittaa, kun on siihen sopivaa lihaa jo valmiiksi, tämän lisäksi kun makkaraa nuotiolla paistaa, niin siinähän se juhannus menee, jos vaikka väliin aurinko lämmittäisi.

Viikko juhannuksen jälkeen alkaa vaimolla loma ja itsekkin siinä hieman pitää lomailla samalla. Mitään kovin suuria lomasuunnitelmia ei ole, mutta eiköhän jossain tule käytyä kesän aikanakin. Syksyllä sitten hieman pidempi reissu tiedossa, tosin se ei ihan lomareissu kun töitäkin pitää tehdä.

Nyt taas hetkeksi töiden pariin ja taas jossain vaiheessa jälleen uusin miettein kirjoittelua tähän blogiin. Kirjoitustahti hieman hiipunut, kuten osa seuraajista varmaan huomannut, pitäisi varmaan aloittaa uusi blogi, kun ihan en virallinen koti-isä ole, vaikka töitä teenkin kotona lapsen ehdoilla silloin kun vaimo töissä. Tyttö tosin osaa leikkiä pitkiäkin aikoja itsenäisesti, joten saa itsekkin rauhassa tehdä töitä. Tosin hetki sitten ei eräs asia mennyt hänen suunnitelmien mukaan ja itkeä piti.

Aurinkoista kesää kaikille, eikähän sitä vielä kesää ole jäljellä, suurimmalla osalla lomat kuitenkin edessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti