torstai 21. heinäkuuta 2016

Kotitöitä ja yrittämistä

Viime viikon sain päivät olla rauhassa, tytön ollessa serkkujensa luona kyläilemässä. Hiljaista ja rauhallista oli päivät ja ei tuota meteliä vaimon kanssa kahden saatu iltaisin. Oli aikaa hieman kodin kunnostamiseen, kuten maalaamiseen ja sisustuskaupoissa kiertelyyn, no minun laji se ei oikein ole.

Jos viime viikolla pystyi keskittymään päivisin töiden tekoon, niin tällä viikolla on asiaa ollut tytöllä vähän väliä. Yhden päivän leikki pihalle pystytetyssä teltassa, vain syömässä väliin käyden. Seuraavana päivänä ei enää telttailu kiinnostanut, no nyt sitten piknikillä muuten vain oman huovan kanssa.

Kesä menee siis töiden suhteen hiukan kevennetysti ja tytön ehdoilla. Toisaalta hyväkin näin, kun mitään varsinaista lomaa on vaikea pitää, niin ei kuormitu päivät liiaksi töillä. Kesän jälkeen ehkä virtaa enemmän taas uusien projektien aloittamiseen ja uusien ideoiden toteuttamiseen. Voisi helposti täyttää päivät liiaksi tyällä, jos ei olisi tyttö joka vaatii oman aikansa.

Nyt hetkeksi kotitäiden pariin, kuten pyykkikoneen tyhjentämiseen ja ruuan laittamiseen. Ehkä se vain kuuluu kun olen kotona oleva yrittäjä, että myös kodinhoito osin minun vastuulla. Kotityöt on hyvä syy aina pienin väliajoin jaloitella eikä istua koneen ääressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti