keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Joululoma

Jokohan sitä voisi alkaa joululoman viettoon, no ei ehkä ihan vielä. Tytöllä koulua vielä huomenna, no vain todistuksen haku.  Vaimolla tänään viimeinen työpäivä ennen joulua, joten huomenna kait alkaa joululoma.

Ehkä itsellä ei vielä ihan huomenna, mutta toisaalta kulunut viikko ollut hiukan kevennettyä työtä. Osin siksi että viime viikon kuumeessa ja täysin ei ole toipunut siitä. Eli tavallaan joululomaa tulee ainakin pari viikkoa, jolloin mitään järkevää ei saa aikaiseksi.

Kuumeinen flunssa tiedä vaikka influenssa on jokaisen meistä läpi käynyt. Ensin tytölle iski kuume, kun olimme mökillä. Sen jälkeen vajaa viikko ja itselle nousi kuume viime viikon alussa. Loppuviikon sitten vaimo oli kuumeessa. Kuume laskenut, mutta nuhan tapaista vielä jokaisella, ehkä jo jokin uusi tauti.

No onneksi tuli ennen joulua, niin ei tarvi joulua täysin sairastaa. Toisaalta töiden suhteen jo olin päättänyt, ettei uusia projekteja tälle vuodelle, joten sairasloma ei tuonut lisä kiireirä. Ehkä jopa siksikin iski rajummin tauti, kun tämän vuoden stressi loppui.

Nyt siis pieniä päivityksiä, itsensä kehittämistä eli asioihin tutustumista ja perehtymistä ennen joulua ja vuodenvaihdetta.

Joululoma siis kutsuu ja ehkä sitä tytön kanssa jotain keksitään. Kovin ei jouluiselta nyt täällä näytä, kun lumet melkein kaikki pois. Vai olisiko se juurikin joulun näköistä, kun viime vuosina ei sitä lunta paljoa ole ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti