perjantai 11. marraskuuta 2016

Aikainen talvi

Lunta muutama sentti, jossain hieman enemmän. Aikainen talvi on hetken pitänyt syksyn harmauden takana. No nyt luvattu ens viikolla paluuta arkeen ja vesisateita. Ehkä enää ei vesisateita kaipaa, kunhan ei kovin kylmää kuitenkaan.

Tyttö on nauttinut lumesta, jopa niistä ensimmäisistä valkoisista hiutaleista. Nyt tosin jo normalisoitunut ja ei ulos kiire koulusta tullessa. Toisaalta tänään todella kaunis talvipäivä auringon paisteineen, joten mikäs tuolla oli hetki olla.

Pienoinen flunssa ja ehkä pakkasilmasta johtuva kuivuus nenän pitänyt tukkoisena. Siitä seurauksena väsyneempi olotila ja töiden tekeminen takunnut tällä viikolla. Kovin valmista ei ole tullut, mutta jotain silti saanut aikaiseksi ja euroja tilille kerrytettyä. Tosin ei eurot minun tilillä kauan makaa, kun siirtyy toiselle tilille.

Tällä viikolla vaihteeksi tullut hiukan erilaisia ruokia tehtyä. Lasagnea käyttäen koskenlaskijan cheddar juustoa ja hyvää tuosta tuli. Toisena kalakeittoa tein ihan perinteiseen tapaan eli perunoilla. Monelle varmaan yleistäkin, meille harvinaista kun itsellä jäi nytkin tuo versio syömättä. Eli peruna ei sovi omaan mahaan joten itselle tein makaroonisen kalakeiton.

Nyt siis viikonloppua kohden ja isänpäivää odottaen. Jotain on tyttö  tehnyt, kun en hänen laatikoilleen kuulemma saa mennä ja äidin kanssa supitellut. Itsellä ei toiveita ole, kun ei mitään erityisemmin ei tarvi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti