torstai 6. lokakuuta 2016

Tyttö sairaana ja koulusta pois

Eilen koulusta tullessa, tyttö vaikutti väsyneeltä ja harvinaisesti myönsi että hiukan kipeä olo. Flunssainen hän on ollut, muttei tähän asti menoa haitannut ja koulusta ei ole tarvinnut olla pois. Nyt kuitenkin päätimme vaimon kanssa aamulla, että parempi jos lepää ainakin yhden päivän. Kovin herkästi ei valita kipeää oloa ja väsymystä, joten vaikea päätellä kuinka kipeä, varsinkin jos ei kovin kuumeinen.

Tänään siis on kotona ja omat työt taas hänen ehdoilla ainakin osin. Hiukan tieten vaikuttaa ja ei ehkä voi täysillä keskittyä töihin, kun vähän väliä kuuluu "isi kato, isi kato". Erilaisista asioista joita oppii ja hoksaa pitää heti tulla kertomaan. Tämähän on ihan normaalia, mutta tuntuu että tänä aamuna kokoajan pitäisi olla katsomassa.

No hyvä että vielä asioita isälle kertoo, kun luultavasti tulee sekin ettei kaikkea kerro. Nyt ollut tapana pitää itsellä kahvitauko, kun tyttö tulee koulusta. Hän juo kaakaot ja kertoilee päivän tapahtumat koulusta, jonka jälkeen käy läksyjen kimppuun.


Nyt kun aloin kirjoittamaan, on hetkeksi tyttökin jättänyt rauhaan ja on omissa oloissaan, väritellen "aikuisten värityskirjaa". Ehkä tässä voi jopa tehdä jotain josta tulostakin joskus tulee. Eli pitänee taas jatkaa töiden parissa ja nauttia sisältä käsin aurinkoisesta, mutta viileähköstä päivästä. Pakkasen puolella oli aamulla ja kuuraan veti maan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti